Условия за ползване на сайта и услугите на електронния магазин на домейна www.bebestil.bg

 Настоящите условия уреждат взаимоотношенията между „БЕБЕСТИЛ“ ЕООД от едната страна и ПОТРЕБИТЕЛИТЕ на електронни страници и услуги,намиращи се на www.bebestil.bg ,както и отношенията със същите,когато използват информационните и търговски услуги  предлагани от „БЕБЕСТИЛ“ ЕООД на сайта.

 При използване на сайта лицата се задължават  да спазват  настоящите общи условия,за предоставените на сайта стоки и услуги,съобразени с законодателството на Република България и Европейския съюз.За да използвате услугите на www.bebestil.bg  ,потребителите не трябва да правят регистрация в сайта.С избирането на всеки един продукт потребителя се съгласява изцяло,приема и  се задължава да спазва настоящите условия.

  www.bebestil.bg е собственост на фирмата „БЕБЕСТИЛ“ЕООД  със седалище и адрес на управление:с.Бузовград,ул.Антон Страшимиров 8А.Регистрация по Агенция по вписванията ЕИК BG204811244,МОЛ Сунай Топал

Поръчка

Поръчката се изпълнява до 24 часа в денонощието.При финализиране на поръчката  Вие ще имате възможност да видите  продуктите които купуване и техните цени,Вашите имена,адрес,телефон,e-mail и начин за доставка.При финализиране на вашата поръчка ще получите потвърждение по телефона или e-mail.За обработването на поръчката,потвърждение на наличност,изпращане и др.,ще бъдете уведомени по e-mail или телефона.

Цена на поръчката

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти.Всички цени са с включено ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.Към общата цена се добавя и цената на доставка(повече информация за доставките на страницата „Доставки“). bebestil.bg има право да променя цените в сайта без предварително уведомяване на потребителя.При допуснати технически грешки www.bebestil.bg има право да откаже поръчката и не дължи по никакъв начин обезщетение на потребителя.

Начин на плащане

Начина на плащане  е с наложен платеж,при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Проблеми с поръчката

Вашата поръчка може да бъде възпрепятствана по следните причини:

-Една или всички от закупените стоки не са налични,в такъв случай ние ще установим връзка с Вас в най-кратък срок.

-Потребителя е посочил грешен или непълен адрес за доставка

-Липсва e-mail или телефон за връзка на потребителя

Отказ от закупена стока

Съгласно чл.50 от ЗЗП всеки потребител има право да се откаже от закупената стока в срок до 14 дни от датата на получаване на стоката.Сумата на направената покупка ще бъде възстановена  на потребителя без забавяне в срок от 14 дена след упражняване на правото на отказ от стоката.

  Имате право да върнете закупената стока от Вас,единствено ако не е употребена по какъвто и да било начин и е с не нарушена опаковка(кутия).Стоки ,които не отговарят на това изискване не могат да бъдат върнати.Това е така,за да се запознаете със стоката по същия начин,както в реален магазин,а не за да я ползвате безплатно 14 дни.Разходите в този случай по транспорта на стоката е за сметка на клиента,а не на  bebestil.bg .За желание  за отказ моля да се свържете с нас на телефон: 0877770662  или да изпратите e-mail на bebestil@abv.bg  .

Право на рекламация

Съгласно ЗЗП всяка закупена стока има две години гаранция.В този срок потребителя може да ползва правото си на рекламация на закупената стока.Право на рекламация може да ползвате при:констатирана липса в покупката,дефекти в покупката,несъответствие с  поръчката(изключение са незначителни разлики,в това число възможни различия в цветовите нюанси).

Право на гаранционно обслужване

Стоките които се продават от bebestil.bg  са нови и съответно имат търговска гаранция(различно от законната гаранция),която е предоставена от производителя/вносителя.

ВАЖНО! Запазете документа удостоверяващ плащане (бележка за пощенски паричен превод,касова бележка),защото той е необходим в случай на гаранционно обслужване.