Онлайн магазин bebestil.bg и физическия ни магазин БЕБЕСТИЛ (на 4 етажа,който е сред най-големите специализирани бебешки магазини в България и предлагащ всичко за вашето бебе,намиращ се в гр.Ст.Загора,бул.Патриарх Евтимий 15,имат за цел да консултират и предоставят най-практичните решения за вашето бъдещо или настоящо бебе).

На българският пазар се предлага голямо разнообразие от бебешки продукти(за съжаление,не с толкова високо качество) и ние знаем много добре,че ВИЕ особенно родители,които за пръв път очакват най-голямото щастие в живота си,сте изключително объркани,каква количка,кошара или друг бебешки продукт да изберете за своето мъниче.

Tочно ТУК се намесваме ние от bebestil.bg. С опитът ни в продажбата на бебешки стоки ще Ви предложим най-оптималното решение,според нуждите и бюджета Ви.

Ние ще Ви предложим качествени бебешки колички от световно известни доказани марки като CAM,CYBEX,EASYWALKER,HARTAN-MERCEDES BENZ,MUTSY,BABY MONSTER,ABC DESIGN и др.(не полски еднодневки).

Ще Ви предложим също и голямо разноообразие от дървени легла от фирми които работят с нетоксични материали.

Ще Ви предложим всичко необходимо за вашето бебе,само се доверете в нашия професионализъм. Ние от bebestil.bg работим за доволни клиенти и гарантираме с името си.

Ще бъдем с Вас през тези 9 месеца и след това,защото СТИЛЪТ СЕ ИЗГРАЖДА ОТ ПЪРВИТЕ ДНИ НА НАШИЯТ ЖИВОТ,НЕКА ГО ИЗГРАДИМ ЗАЕДНО С bebestil.bg.