Онлайн магазин bebestil.bg и физическия ни магазин БЕБЕСТИЛ (на 4 етажа, който е сред най-големите специализирани бебешки магазини в България и предлагащ всичко за вашето бебе, намиращ се в „гр.Ст.Загора, бул.Патриарх Евтимий 15″, имат за цел да консултират и предоставят най-практичните решения за вашето бъдещо или настоящо бебе).

На българският пазар се предлага голямо разнообразие от бебешки продукти (за съжаление,не с толкова високо качество) и ние знаем много добре,че ВИЕ особенно родители,които за пръв път очакват най-голямото щастие в живота си,сте изключително объркани, каква количка, кошара или друг бебешки продукт да изберете за своето мъниче.

Tочно ТУК се намесваме ние от bebestil.bg. С опитът ни в продажбата на бебешки стоки ще Ви предложим най-оптималното решение, според нуждите и бюджета Ви.

Ние ще Ви предложим качествени бебешки колички от световно известни доказани марки като CARRELLO,CAM, CYBEX, EASYWALKER, HARTAN-MERCEDES BENZ, MUTSY, BABY MONSTER, ABC DESIGN,ESPIRO,MUUVO,TUTIS,BUBA,KINDERKRAFT и др.Също сме и официален вносител на всички колички с марката CARRELLO.

Ще Ви предложим също и голямо разноообразие от дървени легла от фирми които работят с нетоксични материали.

Ще Ви предложим всичко необходимо за вашето бебе, само се доверете в нашия професионализъм. Ние от bebestil.bg работим за доволни клиенти и гарантираме с името си.

Ще бъдем с Вас през тези 9 месеца и след това,защото СТИЛЪТ СЕ ИЗГРАЖДА ОТ ПЪРВИТЕ ДНИ НА НАШИЯТ ЖИВОТ, НЕКА ГО ИЗГРАДИМ ЗАЕДНО С bebestil.bg.