Цена на доставка:

При поръчки над 100 лв. – БЕЗПЛАТНА.

Изключение правят мебелите от ПДЧ/MDF, чиято стойност на доставката се изчислява за всеки конкретен случай, в зависимост от килограмите на мебелите.И продуктите,които са в акция.(Промоция)

Цената на доставки под 100.00лв. се определя от куриерските фирми с които е изпратен артикула и зависи от обема,килограмите и наложения платеж.

Условията по доставката могат да бъдат и допълнително уговорени с клиента, в зависимост от всеки специфичен случай. След направена поръчка следете редовно e-mail адресът си. При успешна поръчка ще получите обаждане от нас за потвърждение на съдържанието на заявката си и адресът, на който ще бъде изпратена.  При не наличност на продуктите се информира клиента за датата на доставка. (Пожелание може да направите замяна за по-бърза доставка). Доставките приети и потвърдени от нас до 14:00 часа се доставят на следващия работен ден или максимум до 48 часа.

 Съгласно чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена.

 Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката.

”Bebestil.bg“ или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

За удобна, бърза и сигурна доставка използваме услугите на фирма Европът.